24.6.2021 11:14
Jaguars Spirit Athletes ry

SCL:n kesätervehdys

Hyvät urheilijat, vanhemmat, valmentajat ja seuratoimijat,

Haluamme kiittää teitä periksiantamattomuudesta, joustavuudesta ja luovuudesta kuluneen kevään aikana. Keskikesän kynnyksellä näyttää onneksi jo siltä, että pystymme orientoitumaan tulevaisuuteen varovaisen positiivisesti.

Kulunut kevät on haastanut lajia monin eri tavoin. Pandemian rajoitukset ovat kohdistuneet erityisesti nuorten aikuisten harrastuksiin ryhmissä, joissa on myös lähikontaktia. Lajinomainen harjoittelu onkin ollut useilla alueilla pahimmillaan kuukausien ajan mahdotonta. Seuroissa on tehty valtavasti töitä harrastajien ja urheilijoiden harjoittelun ja liikkumisen ilon mahdollistamiseksi myös vaikeassa poikkeustilanteessa. Rajoitukset eivät ole kohdelleet kaikkia lajeja tasapuolisesti, ja monien seurojemme tilanne on vaikeutunut kohtuuttomasti koronarajoitusten pitkittymisen myötä.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta seuroissa ja joukkueissa on onnistuttu tekemään luovia ratkaisuja ja sopeutumaan uskomattomalla tavalla vallitsevaan tilanteeseen. Loppukevään virtuaalikilpailuissa näimme innostunutta, idearikasta ja korkealaatuista cheerleadingia ympäri Suomea. Kiitos jokaiselle urheilijalle, vanhemmalle, valmentajalle, vapaaehtoiselle ja seurojen työntekijöille ja luottamushenkilöille, että olette jaksaneet tehdä sinnikkäästi ja päämäärätietoisesti töitä läpi tämän vaikean kevään ja vuoden. Olemme todella ylpeitä teistä jokaisesta.

Toivotamme kaikille aurinkoisia ja leppoisia kesäpäiviä ja intoa tulevaan syksyyn!

Riikka Taivassalo, puheenjohtaja
Anni Vesa, toiminnanjohtaja

Ystävällisin terveisin

Anni Vesa

Toiminnanjohtaja

Suomen Cheerleadingliitto

anni.vesa@scl.fi

p. 050-544 1231
 

Valimotie 10

00380 Helsinki

www.scl.fi

Facebook - Suomen Cheerleadingliitto – SCL

Instagram – suomencheerleadingliitto

#cheerforlife