2020-03-12 22:10
Jaguars Spirit Athletes ry

Tiedote koronavirusepidemian vaikutuksesta JSA:n toimintaan

TIEDOTE

Suomen Cheerleadingliiton hallitus piti ylimääräisen kokouksen torstai-iltana 12.3. koronavirustilanteen vuoksi. Suomen hallitus antoi aiemmin tänään suosituksen, että suuret yleisötapahtumat tulee peruuttaa toukokuun loppuun asti. Suomen hallitus myös kehottaa välttämään lähikontakteja harrastustoiminnassa, mikä vaikuttaa myös cheerleadingin harrastamiseen.
Kevään kilpailuista kaikki aluekilpailut ja May Madness-kilpailut joudutaan perumaan. Summer Cheer Cupin järjestämisestä keskustellaan tulevien viikkojen aikana. Kaikki SCL:n alaiset tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka. Eli myös Itäisen alueen aluekilpailut Jyväskylässä on peruttu. Samalla myös seuran kevätnäytös on peruttu.

Harrastustoiminnan ja harjoittelun järjestämisen osalta SCL:n hallitus kehottaa seuroja seuraamaan viranomaissuosituksia, ja kiinnittämään huomiota Suomen hallituksen 12.3. antamaan suositukseen, että ei-välttämätöntä toimintaa tulee rajoittaa tartuntojen ehkäisemiseksi, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa tai vapaa-ajalla. Seuraamme viranomaisohjeistusta, sekä Jyväskylän kaupungin oheistuksia asiasta. Tänään JSA:n hallitus on päättänyt, että kaikki harjoitukset ja leirit perutaan maaliskuun loppuun asti.

Tiedotamme asiasta lisää lähiaikoina.